2004 – Lieve Silvester
2004 – Lieve Silvester

2004 – Lieve Silvester

Na 24 jaar huwelijk is het leven voor Silvester (Sil) en Friedel een dagelijkse sleur geworden. Het zijn gewone werkmensen, wonen in een klein rijhuisje met een tuintje. Zoon Bart is al jaren de deur uit.
Wanneer Yvette, de nieuwe buurvrouw van rechtover, actrice bij het plaatselijke amateurtoneelgezelschap, Friedel weet te overhalen om eens naar het toneel te gaan kijken, is dit het begin van een zeer woelig weekend. Sil verzint aanvankelijk een smoes om niet mee te moeten gaan. Maar wat blijkt? Het serveuske van het café is een oud lief van hem. Wanneer hij dat verneemt is hij er als de kippen bij. De toneelvoorstelling zegt hem niets, maar daarna, in het café, schiet Cupido zijn pijlen op hem af.
En laat Silvester nu juist midden in zijn midlifecrisis zitten. Heimwee naar vroeger steekt de kop op. En daar is ze… het serveuske… zijn Jenny… zijn vlam! Maar daar is ook de chaos, niet alleen in zijn hoofd maar ook in zijn naaste omgeving. En die chaos leidt tot heel wat bijzonder plezante situaties.

Details